dag van de architectuur arnhem 2024
zaterdag 15 juni 2024
Dag van de Architectuur Arnhem
locatie Eusebiuskerk - Kerkplein 1

De stad als skateparadijs

De stad als skateparadijs

Voor dit evenement moet u reserveren

Kies een tijd

Een bank, een railing, een trap, allemaal onderdelen van ons publieke domein. Een skater ziet hierin een object om een truc op te kunnen doen, een totaal andere invulling van het primaire doel. Op plekken waar skaters komen is ook een grotere sociale controle en brengt levendigheid met zich mee waardoor het voor anderen daarnaast ook prettig verblijven kan zijn. Wat maakt de stad een waar skateparadijs? Is het nog mogelijk om overal te kunnen skaten? Wat maakt een route interessant? Ga met ons mee op ontdekking naar de stad van de skaters? De wandeling wordt gegeven door een Arnhemse skater met jarenlang ervaring. Een skatebord mag mee, maar zonder ben je zeker ook van harte welkom.

Startpunt van de rondleiding is bij de entree van de Eusebiuskerk.
Kerkplein 1 6811 EB Arnhem

Deze rondleiding wordt georganiseerd in samenwerking met CASA

Vooraf aanmelden voor de rondleiding is verplicht en deelname is geheel op eigen risico. De organisatie kan niet aansprakelijk gesteld worden voor eventueel letsel, schade of diefstal. Wilt u deelnemen als mindervalide? Neem dan contact op met onze organisatie via: stichting@dagvandearchitectuur-arnhem.nl

Zie het programma voor de overige activiteiten tijdens ons festival.

Arnhems buiten
Utrechtseweg 310
Arnhem, Gelderland 6812 AR

Ook iets organiseren?

Lijkt het je wat om mee te helpen tijdens het festival zelf, of als organisator in de maanden daaraan voorafgaand? Ben je eigenaar van een spraakmakende locatie of ken je er één? Als organisatie zijn we altijd opzoek naar nieuwe ideeën, locaties en vrijwilligers. Heb je een idee of wil je met ons meedoen? Laat het ons weten.

Doe mee!

Sponsoren?

De Dag van de Architectuur Arnhem en het Arnhem Architectuur Filmfestival kunnen bestaan dankzij bijdragen van bedrijven en samenwerkingspartners. Elke bijdrage, groot of klein, maakt onze activiteiten mogelijk!

Doe mee!

Sitemap