dag van de architectuur arnhem 2024
zaterdag 15 juni 2024
Dag van de Architectuur Arnhem
locatie Eusebiuskerk - Kerkplein 1

Leven in de publieke ruimte – stadswandeling over dakloosheid

Leven in de publieke ruimte – stadswandeling over dakloosheid

Voor dit evenement moet u reserveren

Kies een tijd

Wat als de publieke ruimte echt de plek is waar je moet zien te (over)leven. Zijn er prettige plekken om te verblijven of wordt verblijven echt geweerd? Aan de hand van een gids, met eigen ervaring in verslaving en of dakloosheid, wordt een kant van de stad belicht die voor velen niet bewust gezien wordt. Het levert een verassende kijk op stad op. De rondleiding wordt gegeven door vereniging de Vagebond.

Startpunt van de rondleiding is bij de entree van de Eusebiuskerk.
Kerkplein 1 6811 EB Arnhem

Vooraf aanmelden voor de rondleiding is verplicht.Β  Deelname is geheel op eigen risico. De organisatie kan niet aansprakelijk gesteld worden voor eventueel letsel, schade of diefstal. Wilt u deelnemen als mindervalide? Neem dan contact op met onze organisatie via: stichting@dagvandearchitectuur-arnhem.nl

Zie het programma voor de overige activiteiten tijdens ons festival.

Arnhems buiten
Utrechtseweg 310
Arnhem, Gelderland 6812 AR

Ook iets organiseren?

Lijkt het je wat om mee te helpen tijdens het festival zelf, of als organisator in de maanden daaraan voorafgaand? Ben je eigenaar van een spraakmakende locatie of ken je er één? Als organisatie zijn we altijd opzoek naar nieuwe ideeën, locaties en vrijwilligers. Heb je een idee of wil je met ons meedoen? Laat het ons weten.

Doe mee!

Sponsoren?

De Dag van de Architectuur Arnhem en het Arnhem Architectuur Filmfestival kunnen bestaan dankzij bijdragen van bedrijven en samenwerkingspartners. Elke bijdrage, groot of klein, maakt onze activiteiten mogelijk!

Doe mee!

Sitemap