dag van de architectuur arnhem 2024
zaterdag 15 juni 2024
Dag van de Architectuur Arnhem
locatie Focus Filmtheater

Ontdek jouw stad! Kinderworkshop 6-10 jaar

Ontdek jouw stad! Kinderworkshop 6-10 jaar

Voor dit evenement moet u reserveren

Kies een tijd

Dit jaar hebben we opnieuw een workshop voor kinderen van 6 tot 10 jaar georganiseerd. We gaan verschillende openbare ruimtes in het stadscentrum verkennen. Spannende activiteiten zoals speurtochten en origami zullen ons bezighouden. Onze workshop wordt geleid door twee internationale dames die de afgelopen vijf jaar in Arnhem hebben gewoond. Tijdens de workshop zullen ze zowel Nederlands als Engels spreken. Ga met ons mee op een avontuur vol ontdekkingen en plezier!

Startpunt kinderworkshop: Focus Filmtheater, Audrey Hepburnplein 1, 6811 EH Arnhem Arnhem. Er is plek voor tien kinderen met elk maximaal één begeleider.

Vooraf aanmelden voor de workshop is verplicht. Alleen de kinderen hoeven ingeschreven te worden. Het dragen van kleding geschikt om te knutselen wordt aanbevolen. Deelname is geheel op eigen risico. De organisatie kan niet aansprakelijk gesteld worden voor eventueel letsel, schade of diefstal. Wilt u deelnemen als mindervalide? Neem dan contact op met onze organisatie via: stichting@dagvandearchitectuur-arnhem.nl

Zie het programma voor de overige activiteiten tijdens ons festival.

Arnhems buiten
Utrechtseweg 310
Arnhem, Gelderland 6812 AR

Ook iets organiseren?

Lijkt het je wat om mee te helpen tijdens het festival zelf, of als organisator in de maanden daaraan voorafgaand? Ben je eigenaar van een spraakmakende locatie of ken je er één? Als organisatie zijn we altijd opzoek naar nieuwe ideeën, locaties en vrijwilligers. Heb je een idee of wil je met ons meedoen? Laat het ons weten.

Doe mee!

Sponsoren?

De Dag van de Architectuur Arnhem en het Arnhem Architectuur Filmfestival kunnen bestaan dankzij bijdragen van bedrijven en samenwerkingspartners. Elke bijdrage, groot of klein, maakt onze activiteiten mogelijk!

Doe mee!

Sitemap