dag van de architectuur arnhem 2024
zaterdag 15 juni 2024
Dag van de Architectuur Arnhem
locatie Eusebiuskerk - Kerkplein 1

Arnhemse Utopie – Stadwandeling langs ongebouwd Arnhem

Arnhemse Utopie – Stadwandeling langs ongebouwd Arnhem

Voor dit evenement moet u reserveren

Kies een tijd

Arnhem kent vele Utopische plannen die (helaas) ongebouwd bleven. De ambities waren door de jaren heen hoog maar bleken door verschillende omstandigheden niet vruchtbaar voor realisatie. Wat waren deze, soms zeer ingrijpende, plannen? Waarom zijn ze ongebouwd gebleven, en is er iets anders voor in de plaats gekomen? Kom met ons mee op stadswandeling langs ongebouwd Arnhem en laat je verassen en verbazen over wat alleen op papier bestaat. Rondleiding wordt in samenwerking met CASA gegeven door Ton Schulte, architectuurhistoricus.

Startpunt van de rondleiding is bij de entree van de Eusebiuskerk.
Kerkplein 1 6811 EB Arnhem

Vooraf aanmelden voor de rondleiding is verplicht en deelname is geheel op eigen risico. De organisatie kan niet aansprakelijk gesteld worden voor eventueel letsel, schade of diefstal. Wilt u deelnemen als mindervalide? Neem dan contact op met onze organisatie via: stichting@dagvandearchitectuur-arnhem.nl

Zie het programma voor de overige activiteiten tijdens ons festival.

Arnhems buiten
Utrechtseweg 310
Arnhem, Gelderland 6812 AR

Ook iets organiseren?

Lijkt het je wat om mee te helpen tijdens het festival zelf, of als organisator in de maanden daaraan voorafgaand? Ben je eigenaar van een spraakmakende locatie of ken je er één? Als organisatie zijn we altijd opzoek naar nieuwe ideeën, locaties en vrijwilligers. Heb je een idee of wil je met ons meedoen? Laat het ons weten.

Doe mee!

Sponsoren?

De Dag van de Architectuur Arnhem en het Arnhem Architectuur Filmfestival kunnen bestaan dankzij bijdragen van bedrijven en samenwerkingspartners. Elke bijdrage, groot of klein, maakt onze activiteiten mogelijk!

Doe mee!

Sitemap