dag van de architectuur arnhem 2024
dinsdag 11 juni 2024
Arnhem Architectuur Filmfestival
locatie NiCo, Coehoornstraat 17

ARRA #5: De Stad als Speeltuin

ARRA #5: De Stad als Speeltuin

Deze avond wordt georganiseerd door CASA: ARRA#5 De Stad als Speeltuin
Volgens de Duitse filosoof Peter Sloterdijk is de moderne mens geΓ«volueerd tot β€˜Homolulu’, de Homo Ludens Luxurius die genoeg geld en vrije tijd over heeft voor vertier, sport en spel. De stad is de biotoop van deze nieuwe soort. Tijdens deze meet-up staat de vraag centraal hoe we de publieke ruimte zo kunnen inrichten dat sport, spel en plezier hier worden gestimuleerd. Hoofdspreker is Elger Blitz, directeur-oprichter van het multidisciplinaire bureau Carve, dat gespecialiseerd is in het ontwerpen van speelomgevingen. Daarna gaan we in gesprek met diverse gasten en de zaal.

Introductie door Elger Blitz
directeur-oprichter van het multidisciplinaire bureau Carve

Wil je erbij zijn? Mail rsvp@casa-arnhem.nl o.v.v. Speeltuin.

Let op, dit evenement wordt georganiseerd bij CASA-Arnhem – NiCo, Coehoornstraat 17. Alle overige evenementen van het Arnhem Architectuur Film Festival vinden plaats bij Focus Filmtheater.

Arnhems buiten
Utrechtseweg 310
Arnhem, Gelderland 6812 AR

Ook iets organiseren?

Lijkt het je wat om mee te helpen tijdens het festival zelf, of als organisator in de maanden daaraan voorafgaand? Ben je eigenaar van een spraakmakende locatie of ken je er één? Als organisatie zijn we altijd opzoek naar nieuwe ideeën, locaties en vrijwilligers. Heb je een idee of wil je met ons meedoen? Laat het ons weten.

Doe mee!

Sponsoren?

De Dag van de Architectuur Arnhem en het Arnhem Architectuur Filmfestival kunnen bestaan dankzij bijdragen van bedrijven en samenwerkingspartners. Elke bijdrage, groot of klein, maakt onze activiteiten mogelijk!

Doe mee!

Sitemap