dag van de architectuur arnhem 2022

Dag van de architectuur arnhem

survival
through
design

De film Neutra – Survival through Design wordt op donderdag 1 september 2022 vertoond in Focus Filmtheater. Deze film uit 2019 geeft een unieke inkijk in het leven van Richard Neutra en zijn projecten. Diverse interviews geven een beeld van zijn werkwijze en de betekenis van zijn werk voor de hedendaagse architectuur. Kaarten voor de voorstelling op donderdag 1 september zijn verkrijgbaar via de website van Focus Filmtheater. Op deze website is ook meer informatie over de film te vinden.

Bij vertoning van de film Neutra – Survival Through Design op vrijdag 2 september, zal deze worden ingeleid door filmmaker filmmaker: P.J. Letofsky. Deelname is enkel op uitnodiging van ArtEZ Academie van Bouwkunst en aanmelden kan door contact op te nemen met ArtEZ.

Gloednieuwe editie 2023
In 2023 vindt een gloednieuwe editie van de Dag van de Architectuur en het Arnhem Architectuur Filmfestival plaats. Na een bescheiden editie in 2022 en enkele rustige jaren, beloofd het programma van 2023 weer een veelvoud aan activiteiten te bieden op het gebied van architectuur, film en kunst. Het Arnhem Architectuur Filmfestival zal plaatsvinden van 7 t/m 10 juni 2023. Een reeks van uiteenlopende films, gelinkt door diverse sprekers aan deze turbulente tijd en de stad Arnhem, zal te zien zijn in Focus Filmtheater. Op 10 juni zijn op de Dag van de Architectuur architectuurprojecten op diverse locaties in Arnhem te bezoeken. Het programma is op dit moment in ontwikkeling. In het najaar van 2022 zal het programma bekend worden gemaakt. Wil je het programma direct na bekendmaking ontvangen? Meld je dan aan voor onze nieuwsbrief.

arnhem
dag van de architectuur
architectuur film festival
arnhem

Ook iets organiseren?

Lijkt het je wat om mee te helpen tijdens het festival zelf, of als organisator in de maanden daaraan voorafgaand? Ben je eigenaar van een spraakmakende locatie of ken je er één? Als organisatie zijn we altijd opzoek naar nieuwe ideeën, locaties en vrijwilligers. Heb je een idee of wil je met ons meedoen? Laat het ons weten.

Doe mee!

Sponsoren?

De Dag van de Architectuur Arnhem en het Arnhem Architectuur Filmfestival kunnen bestaan dankzij bijdragen van bedrijven en samenwerkingspartners. Elke bijdrage, groot of klein, maakt onze activiteiten mogelijk!

Doe mee!

Sitemap