dag van de architectuur arnhem 2023
zaterdag 10 juni 2023
Dag van de Architectuur Arnhem
locatie Klingelbeekseweg 2 t/m 92

De Villa Landgoed Klingelbeek

De Villa Landgoed Klingelbeek

Voor dit evenement moet u reserveren

Kies een tijd

De Villa, een historische bouwwerk dat al bijna een eeuw lang het markante middelpunt vormt van Landgoed Klingelbeek, is herstemd. Een reeks luxe woningen is ondergebracht in het markante gebouw dat volledig is verduurzaamd en waarvan de vele authentieke details zijn bewaard. De Villa heeft een rijke geschiedenis. De verschillende tijdslagen die het bouwwerk kent tekenen zich af in de gevel en tegelijk vormen zij een eenheid.

Met de rondleiding De Villa zal architect en ontwerper van de renovatie Marie-Jeanne Sas van opZoom architecten, de bezoeker onder andere vertellen over het herstel van de beeldbepalende voorgevel en de recente toevoegingen aan De Villa.

Start rondleiding: De Villa (centraal gelegen witte villa), Klingelbeekseweg 2 t/m 92 in Arnhem.

Vooraf aanmelden voor de rondleiding is verplicht.Β  Deelname is geheel op eigen risico. De organisatie kan niet aansprakelijk gesteld worden voor eventueel letsel, schade of diefstal. Wilt u deelnemen als mindervalide? Neem dan contact op met onze organisatie via: stichting@dagvandearchitectuur-arnhem.nl

Zie het programma voor de overige activiteiten op Landgoed Klingelbeek en overige locaties tijdens ons festival.

Arnhems buiten
Utrechtseweg 310
Arnhem, Gelderland 6812 AR

Ook iets organiseren?

Lijkt het je wat om mee te helpen tijdens het festival zelf, of als organisator in de maanden daaraan voorafgaand? Ben je eigenaar van een spraakmakende locatie of ken je er één? Als organisatie zijn we altijd opzoek naar nieuwe ideeën, locaties en vrijwilligers. Heb je een idee of wil je met ons meedoen? Laat het ons weten.

Doe mee!

Sponsoren?

De Dag van de Architectuur Arnhem en het Arnhem Architectuur Filmfestival kunnen bestaan dankzij bijdragen van bedrijven en samenwerkingspartners. Elke bijdrage, groot of klein, maakt onze activiteiten mogelijk!

Doe mee!

Sitemap