dag van de architectuur arnhem 2023
woensdag 7 juni 2023
Arnhem Architectuur Filmfestival
locatie Focus Filmtheater

De spelers van Oosterwold

De spelers van Oosterwold

Tickets via
Focus Filmtheater

Bestel Tickets

Locatie
Focus Filmtheater
Audrey Hepburnplein 1, Arnhem

In β€˜De Spelers van Oosterwold’ spelen Oosterwolders zelf een hoofdrol. Deze film van Marit Geluk, is gebaseerd op de muziektheatervoorstelling β€˜Het zal eens tijd worden’ van Egon Kracht en Noortje Braat, Oosterwold bewoners van het eerste uur. Marit Geluk registreert het bijzondere proces van bottum-up gebiedsontwikkeling en de verschuivende rol van de overheid, marktpartijen en initiatiefnemers tijdens het ontwikkelproces Oosterwold. De spelregels voor Oosterwold vervangen het gebruikelijke krachtenveld van overheid, bouwconsortia en ontwikkelaars. Dat vergt van alle spelers veel moed, doorzettings- en incasseringsvermogen. De film is in opdracht van het gebiedsteam Oosterwold gemaakt gedurende de periode 2016–2018.

Introductie door Marcel Daalmans
Bewoner CPO woning Koningsweg

Voorafgaand aan de film zal Marcel DaalmansΒ de film introduceren en zijn ervaringen en inzichten als particulier heeft opgedaan in het zelfbouwproces delen. Marcel heeft afgelopen jaren meegewerkt aan het CPO (Collectief Particulier Opdrachtgeverschap) op Buitenplaats Koningsweg (te bezoeken tijdens de Dag van de Architectuur) te Arnhem en is nu zelf de trotse bewoner van het door hen ontwikkelde, unieke woonconcept.

De tickets voor de films kosten €11,00 euro. Met een passe-partout is het mogelijk om de vijf films tegen de prijs van vier te bezoeken. De tickets en de passe-partouts zijn verkijgbaar via de website van Focus Filmtheater.

Arnhems buiten
Utrechtseweg 310
Arnhem, Gelderland 6812 AR

Ook iets organiseren?

Lijkt het je wat om mee te helpen tijdens het festival zelf, of als organisator in de maanden daaraan voorafgaand? Ben je eigenaar van een spraakmakende locatie of ken je er één? Als organisatie zijn we altijd opzoek naar nieuwe ideeën, locaties en vrijwilligers. Heb je een idee of wil je met ons meedoen? Laat het ons weten.

Doe mee!

Sponsoren?

De Dag van de Architectuur Arnhem en het Arnhem Architectuur Filmfestival kunnen bestaan dankzij bijdragen van bedrijven en samenwerkingspartners. Elke bijdrage, groot of klein, maakt onze activiteiten mogelijk!

Doe mee!

Sitemap